Победителят във „ВИП Брадър” Тото призна пред Мон Дьо, че

...
Победителят във „ВИП Брадър” Тото призна пред Мон Дьо, че
Коментари Харесай

Тото призна за раздялата с Яна

Победителят във „ ВИП Брадър” Тото призна пред Мон Дьо, че се е разделил с приятелката си Яна. Още преди месеци се появи информацията, че музикантът е скъсал в действителност и дефинитивно с дългогодишната си обич. „ Случва се, хората се събират и разделят”, разяснява сбито рапърът. Според изявленията поблазнен от славата и фенките, Тото е изневерил на чаровната русокоска, която мигновено му била шута, щом схванала за измяната.

Близки до рапъра настояват, че Яна го зарязала преди месец, когато инцидентно разкрила пикантни известия в телефона му. След присъединяване на Тото във „ ВИП Брадър” почитателките му се умножиха и той решил да се възползва от ненадейно връхлетялата го популярност. Йонислав разсъждавал, че е прекомерно млад, с цел да остане правилен на дългогодишната си другарка и решил да опита нещо друго. Така се стигнало до многократни изневери от негова страна, само че гаджето му дълго време не подозирало за това.

Тито, който през днешния ден е рожденик, призна още, че се е отказал от футбола поради контузия, която поставила завършек на спортната му кариера. Паднал след задна ножица, с която въпреки всичко съумял да вкара гол и отключил херния. Невъзможността да тренира го предиздвикала да потърси избавление в музиката, която почнал да слуша непрекъснато, като даже бягал от час.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР