Победителят във „ВИП Брадър“ Атанас Колев и подгласникът му писателят

...
Победителят във „ВИП Брадър“ Атанас Колев и подгласникът му писателят
Коментари Харесай

Наско Колев И Папи Ханс С Първи Думи След Финала На Брадъра

Победителят във „ВИП Брадър“ Атанас Колев и подгласникът му писателят Константин Трендафилов са се събудили след цялостен час сън с очакване да чуят гласа на Биг Брадър. Успели са да развият стокхолмския синдром, обявиха двамата в „Събуди се“.

„До последно се съмнявах, че или аз, или Папи ще завоюва. Мислих, че и Стефан може да е победител, тъй като любовта сред него и Гала е доста мощна, а това се харесва. Но въпреки всичко и тримата сме победители“, съобщи Наско.

„Биг Брадър е една игра, ти влизаш в концепцията да победиш. Всеки си слага някаква цел. Моята цел е да видя тъкмо какъв брой твърд съм. Оказа се, че съм много, само че не чак толкоз. Все отново съм изработен от плът и кръв и се подадох на някои неща, които не имах вяра, че ще направя. Но не съжаляам“, безапелационен е Константин.

За него почивката е завършила дефинитивно. Предстоят голям брой планове, по които да работи. „Ако би трябвало да напиша книга за „ВИП Брадър“, то тя ще сплоти другарства, прекарвания, напредък и падение“, добави Папи Ханс.

„Даже не желая да си помислям какъв брой би трябвало да наваксам в университета, само че ще се наложи. Имам подготвени части, скоро би трябвало да пусна ново.

СТРАШЕН БРАДЪР: ФИНАЛИСТИТЕ СИ УГОВАРЯТ ДОБАВЯНЕ ВЪВ ФЕЙСБУК

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР