Победителят в Шампионската лига на Европа и носител на рекордните

...
Победителят в Шампионската лига на Европа и носител на рекордните
Коментари Харесай

Победителят в Шампионската лига започна подготовка за новия сезон

Победителят в Шампионската лига на Европа и притежател на рекордните 5 трофея за един сезон от 2018 година от Зенит (Казан) стартира подготовка за новия сезон.

Вчера възпитаниците на Владимир Алекно, които не са ангажирани с националните си тимове направиха първо занятие за сезона.

“Зенитовци” организираха задълбочени медицински проучвания и започнаха тренировки на стадиона и в басейна. Така също волейболистите от Казан направиха подготовка във фитнес залата на Центъра за волейбол “Санкт Петербург”.

Засега международните, европейски и първенци на Русия ще упражняват по веднъж дневно, само че от петък минават на двуразови тренировки. Цялата подготовка за сезона Владимир Алекно ще организира в Казан.
Засега разполагаем на старши треньора на Зенит са 9 волейболисти: Лоран Алекно, Никита Алексеев, Владислав Бабичев, Алексей Кононов, Валентин Кротков, Вадим Лихошерстов, Алексей Самойленко, Алексей Спиридонов и Андрей Сурмачевский.Матю Андерсън, Александър Бутько, Алексей Вербов, Артьом Вольвич, Ървин Нгапет и Максим Михайлов се готвят с националните тимове на своите страни за идното Световно състезание по волейбол в България и Италия от 9 до 30 септемврви.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР