Победителят в Гран при на Австралия Себастиан Фетел беше искрен

...
Победителят в Гран при на Австралия Себастиан Фетел беше искрен
Коментари Харесай

Фетел: Имах късмет, че излезе кола на сигурността

Победителят в Гран при на Австралия Себастиан Фетел беше откровен след края на конкуренцията и разкри, че е имал шанс с излизането на кола на сигурността при отпадането на Ромен Грожан. Този миг се оказа основен за триумфа му.

"Доста положително съревнование за мен, любувах се. Имах шанс с колата за сигурността. Чудесно развиване на събитията, доста се радвах, когато се прибирах към бокса в този случай. Опитах се да се оправя добре със обстановката. "

"В края на първата обиколка изгубих движение, изгубих температура в губите и изостанах от Люис и Кими. Но когато влязох в бокса, обстановката беше по-добра. Молех се да има кола на сигурността. И видях, че има кола, която спря на завой №4, мисля че беше на Хаас ", съобщи Фетел и разкри какво още го е владяло като страст в този миг.

"Като видях тази обстановка, ми се подвигна адреналинът. След това беше значимо по кое време тъкмо ще вляза в бокса. Беше ми доста мъчно в тази обстановка. Много е мъчно да се изпреварва на това трасе, по тази причина знаех, че едвам в последните пет обиколки ще мога да се насладя на надпреварата ", приключи спечелилият.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР