Победителят в британското кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атъртън обяви

...
Победителят в британското кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атъртън обяви
Коментари Харесай

Британска звезда призна, че е гей и показа българския си любовник

Победителят в английското кулинарно шоу Bake Off Дейвид Атъртън разгласи решението си да се разкрие като гей на 29-годишна възраст, написа PinkNews.



Атъртън бе коронясан за първенец на Bake Off предишния месец, като учуди съдиите още от първата седмица с цветнияси си къс „ Snakey Bakey Cake “. Той продължи да изнася някои от най-впечатляващите спектакли на надпреварата.

36-годишният здравен консултант завоюва и в гейската секция на Twitter, когато разкри българския си сътрудник Ник, който се затича да го поздрави с целувка, откакто бе разгласен за победител.



Но той не постоянно е бил толкоз отворен. Възпитаникът на Етертън бил едно от седемте деца в евангелско християнско семейство, което съгласно него довело до доста позор по отношение на неговата половост.

„ За хомосексуалността в действителност не се говореше, само че знаех, че това се възприема като доста отрицателно нещо “, сподели той. "Всичките ми другари бяха християни и в никакъв случай не е минавал ден, в който да не съм чувал нещо доста обидно, което се отнася за LGBTQ хора. "

Ник е първият сътрудник, който Атертън в миналото е показал на родителите си, а двойката в този момент живее щастливо дружно в Лондон.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР