Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова разказа за новата

...
Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова разказа за новата
Коментари Харесай

Каква ще бъде ролята на Миглена Ангелов в новия сезон на VIP Brother?

Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова описа за новата си книга „ Искрено и персонално за Големия VIP брат “, както и за упованията си към новия сезон на VIP Brother в „ Здравей, България “ по NOVA.

Дамата в алено, както я назоваха някогашните ѝ Съквартиранти, показа, че е възнамерявала написването на книгата още по време на престоя си в най-известната Къща. В нея тя изрича своята позиция и обрисува паралелите сред формата и действителния живот. „ Това е книга за този талантлив формат. Big Bother нищо не си измисля, той демонстрира самия живот. Всеки там реагира със своите си илюзии, със своите си схващания, със своите правила и заблуди... Ако, да вземем за пример, отиваш на работа единствено поради парите, то безусловно ще се изложиш, по този начин е и в това шоу. Човек вътре няма по какъв начин да играе и не може да има тактика “.

За новия сезон на шоуто, който започва на 11 септември и е под мотото „ Любовта е... “, Миглена показа: „ Любовта може да се случи на всички места, тъй че Къщата не е изключение. Хората са намирали обич в концлагери, в пандиза и на Северния полюс. Разбира се, че е допустимо да я намерят и в Къщата. Въпросът е кой седи насреща, тъй като една обич може да бъде същинска единствено когато и двамата са почтени “.

Каква ще бъде ролята на Миглена Ангелова в новия сезон на най-популярното риалити шоу в родния ефир, следва да разберем на 11 септември от 20:00 часа онлайн по NOVA.

Актуални вести ще откриете на формалната Фейсбук страница на предаването. По тематиката Започва най-любовният VIP Brother в историята Любовта е движещата мощ във VIP Brother 2017
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР