Победителят от Сървайвър и вече бившата му съпруга се явиха

...
Победителят от Сървайвър и вече бившата му съпруга се явиха
Коментари Харесай

Бившата на Благо не се стърпя: Дано си купи най-сетне апартамент

Победителят от " Сървайвър " и към този момент някогашната му брачна половинка се явиха в Бракоразводната гилдия в Районния съд с по един юрист на разположение и си сложиха подписите на съглашението за бракоразвод пред погледа на Темида, както Поли сподели пред " България Днес " и не отстъпи от думите си.

" Нямам никакви искания към Благо макар огромната му облага от 450 бона от " Сървайвър ". Таман в този момент ще може да си купи апартамент. " Това сподели Поли пред " България през днешния ден " преди няколко седмици. В правосъдната зала Полина в действителност не изрази никакви искания към пачките на Джизъса. Ексфутболистът също не пожела нищо от нея и двамата си взеха последно довиждане.
                             

Благой и Поли се ожениха на 26 юни предходната година във Велинград на обилна гала. През април обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибското море, до момента в който взе участие в " Сървайвър ". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тематика на диалога е официализирането на развода им.

" Когато Благой разбра, че желая бракоразвод, поговорихме, само че решението ми беше дефинитивно. Вече съм го оповестила и съм си решила, че не може да сме дружно повече. Благо, несъмнено, беше извънредно сюрпризиран.
                             

Попита ме за какво желая бракоразвод и други неща по тематиката, а аз му обясних. Накрая подписа съглашението за бракоразвод по взаимно единодушие и мълчеше от самото начало ", показа Поли предишния месец, откакто стана ясно, че желае бракоразвод. Тогава младата хубавица хвърли и бомбата, че двамата с Благо в никакъв случай не са се разбирали, както всички смятаха.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР