Победителят от реванша между световния шампион по бокс за професионалисти

...
Победителят от реванша между световния шампион по бокс за професионалисти
Коментари Харесай

Победителят от реванша между Руис и Джошуа ще трябва да срещне Пулев до юни 2020

Победителят от реванша сред международния първенец по бокс за експерти в тежка категория Анди Руис и Антъни Джошуа ще би трябвало да се изправи против Кубрат Пулев в явен период, оповестява ESPN, като се базира на решение на Международната боксова федерация. (IBF). Мачът би трябвало да се организира най-късно до 31 май 2020 година

Пулев е формален кандидат на IBF.

Федерацията е приела настояването на Руис да бъде направено изключение и той да пази пояса си в реванша против Джошуа на 7 декември в Саудитска Арабия. Ако това не беше станало, първенецът рискуваше да изгуби купата си от IBF.

Членовете на управлението на организацията са провели конферентен диалог в понеделник и са разискали разновидностите. Те се съобразили с желанието на Руис, само че сложили изискване спечелилият в мача с Джошуа в писмен тип да одобри присъединяване в мач с кандидата за пояса на IBF.

От щаба на Пулев оповестиха пред ESPN, че ще апелират решението. " Искаме изискванията да са ясни ", сподели Джон Вирт от " Епик спортс ", която дружно с " Топ ранк " съставлява българския боксьор. Притесненията му са свързани с това, че няма гаранции, че спечелилият от мача сред Руис и Джошуа ще се изправи непосредствено против Пулев, без да има други мачове преди този момент, както и че бъдещият първенец може да изиска ново изключение. Вирт добави, че има доста незнайни.

Пулев към този момент имаше плануван мач с Джошуа преди близо две години. Тогава дуелът пропадна поради травма на българина.

Фотогалерия: Кубрат Пулев и Антъни Джошуа лице в лице >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР