Победителят от последния за 2018 г. Мастърс 1000 Карен Хачанов

...
Победителят от последния за 2018 г. Мастърс 1000 Карен Хачанов
Коментари Харесай

Победителят от Мастърса в Париж Карен Хачанов: Нямам търпение да се срещнем в София!

 Чичото на Джокович оглави тенис шампионата в София, присъединяване на Григор под въпрос
Победителят от последния за 2018 година Мастърс 1000 Карен Хачанов насочи особено видео обръщение към българските почитатели. През сезона руснакът извоюва три трофеи от ATP тура, на финала в Париж надделя №1 в света Новак Джокович и се изкачи до №11 в международната класация. А през февруари 2019 година ще играе в " Арена Армеец ". 

Ето какво съобщи новата огромна звезда на международния тенис:

" Здравей, България. Аз съм Карен Хачанов и чакам с неспокойствие да се срещнем в София. Сигурен съм, че ще бъде приказен шампионат и ще се насладите на борбите на корта сред превъзходни тенисисти. Ще се забележим през февруари на Sofia Open 2019! ".



Своите специфични послания към българите изпратиха и други от звездните участници на Sofia Open 2019.

Стефанос Циципас:



Стан Вавринка:



Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец ", към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното и към този момент генерира сериозен интерес.

За първите 4 спортни дни билетите ще са на идентична цена, без значение от мястото в " Арена Армеец ", и ще бъдат най-евтините до момента. На 3 и 4 февруари ще костват по 10 лв., а за деца до 14 година – по 5 лева Билетите за 5 февруари са по 20 лв.. 5 февруари е разгласен и за " Детски ден " на Sofia Open, като всички деца влизат изцяло гратис. На 6 февруари цената на билетите е 30 лева, като децата употребяват 50% понижение. 

Билети от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните борби на Sofia Open 2019, са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети костват 150 лева, 250 лева и 350 лева общо за четирите дни. Детските билети са с 25% понижение. Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.

Вземи своя билет тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sofia-open-2019-sports-hall-arena-armeec-507868/event.html

Шестима играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейцария) ще вземат участие в четвъртото издание на тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open. Така конкуренцията, която ще се организира в зала " Арена Армеец " от 3 до 10 февруари 2019 година, се обрисува като най-силната пред българска аудитория.



Освен Вавринка, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, " Ролан Гарос " 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, присъединяване в София удостовери и настоящата млада звезда на международния тенис и №15 в международната класация Стефанос Циципас (Гърция), който завоюва Мастърса на новото потомство за играчи до 21 години в Милано.

В " Арена Армеец " ще играят още първенецът от последния Мастърс 1000 шампионат за 2018 година и №11 в международната класация Карен Хачанов (Русия), №21 Николоз Басилашвили (Грузия), №24 Роберто Баутиста Агут (Испания), №28 Фернандо Вердаско (Испания) и №29 Гаел Монфис (Франция).

" В света има 39 шампионата от сериите АТП 250, а с играчите, които към този момент обявихме, ще сме сигурно в топ 3. Каня хората да дойдат в залата, да поддържат играчите ", съобщи турнирният шеф на Sofia Open Горан Джокович.

Стан Вавринка е най-титулуваният тенисист, взел участие в София в цялата история на конкуренцията. Освен трите трофеи от шампионати от Големия шлем и завоюваните общо 16 трофеи от АТП тура Стан има и 12 изгубени финала. Златен олимпийски медалист от Игрите в Пекин през 2008 година, когато печели конкуренцията на двойки в тандем с Роджър Федерер. През 2014 година двамата донасят на родината си успех за Купа " Дейвис ".

Карен Хачанов (Рус) е победител от последния Мастърс 1000 в Париж, където на финала надделя Новак Джокович. През 2018 година има общо три трофеи от АТП тура.

Стефанос Циципас (Гър) завоюва финала на Мастърса на новото потомство за играчи до 21 години в Милано. През сезона той завоюва купата в Стокхолм. Игра и край на Мастърса 1000 в Торонто. С това стана най-младият състезател, победил четирима от топ 10 в света в един шампионат от основаването на АТП тура - Новак Джокович, Доминик Тийм, Александър Зверев и Кевин Андерсън. На финала загуби от тогавашния №1 в света Рафаел Надал.

Фернандо Вердаско (Исп) има 15 трофеи (7 на сингъл и 8 на двойки) от АТП тура. Играл е в 62 следващи шампионата от Големия шлем, което е втора най-дълга серия в историята. През 2018 чества своята победа №500.

Гаел Монфис (Фр) е един от най-атрактивните състезатели в света и любим на почитателите. Има 7 трофеи от АТП тура. Роберто Баутиста Агут (Исп) е първият победител от шампионата в София. Има общо 8 трофеи в кариерата си, а през 2018 година печели 2 трофея.

През 2018 година Николоз Басилашвили (Груз) стана първият грузинец с купа от АТП тура, откакто завоюва шампионата в Хамбург. През 2018 година завоюва още един трофей, като на финала на шампионата АТП 500 в Пекин победи настоящия №4 Хуан Мартин Дел Потро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР