Победителят от последния сезон на ВИП Брадър“ – Тото от

...
Победителят от последния сезон на ВИП Брадър“ – Тото от
Коментари Харесай

Тото съсипан след раздялата с Яна! Певецът на косъм от жесток побой заради чужда жена в дискотека…

Победителят от последния сезон на „ ВИП Брадър “ – Тото от „ Скандау “, насмалко да спретне същинско меле в столичен клуб.


Певецът смъква всички дами, като няма проблем и с това да бъдат обвързани. Точно на такава госпожица попадна неотдавна и бе подготвен да се сбие с гаджето й, с цел да може той да си тръгне с нея. Откакто приятелката му Яна го заряза поради невярност, той тотално се е отдал на разврат с разнообразни девойки.

Репортер на вестник „ Шоу “ се засече с любимеца на тийнейджърките в столичен клуб, където се разигра грозна сцена с присъединяване на Тото. Изглежда, че той е бил на лов в заведението – свалял е всяко едно момиче на територията. След като овършал масите, най-сетне си намерил приятна компания. Девойката бързо зарязала своите приятелки и се настанила при Йонислав.

Последвали обятия, целувки, а той даже почнал да я хапе по врата. Не след дълго тя си тръгнала сама, без него. Вбесен от развоя на нещата той тръгнал да лови последваща плячка. Само че тества сваляческите си умения с обвързана жена, която даже била в компанията на гаджето си.

Няколко пъти Тото бил предизвестен да се отдръпна, само че той бил като неуравновесен и почнал да провокира приятеля й. Наложило се и намесата на защитата, която едвам удържа пияния и нападателен артист.

Не ме интересува с кой е, желая я ! “, крещял той, без да се интересува, че ще събере всички погледи в себе си.

Дори околните му не могат да го познаят след раздялата с Яна. Той не можел да си елементарни, че й е изневерил и всяка вечер запивал по клубовете, а по-късно мачкал чаршафите с разнообразни последователки.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР