Победителят от първото предаване за сезона Фики Стораро имаше нелеката

...
Победителят от първото предаване за сезона Фики Стораро имаше нелеката
Коментари Харесай

Фики в образа на Дженифър Лопез отвя конкуренцията и подлуди публиката!

 Победителят от първото предаване за сезона Фики Стораро имаше нелеката задача довечера да показа латино дивата Дженифър Лопес и песента й Booty.

Миналата седмица фолк артистът впечатли журито и аудиторията с брилянтно преобразяване като Стиви Уондър и справедливо оглави класацията.

Тази седмица обаче шансът му изневери и му се падна нелеката задача да имитира латино дивата Дженифър Лопес. Въпреки че пеенето му не беше изключително впечатляващо Джей Ло по мускули сътвори същинско шоу за наслада на публиката в залата и пред тв приемниците, написа " Лупа.бг "

Победител в надпреварата довечера след гласуването на журито стана Фики, а и вотът на феновете също му отреди първото място. Така Фики продължава да е отпред на класацията, а на последното място е “президентът " Луна.

Впечатляващо за вечерта беше осъществяването на Анди, който трябваше да влезе в ролята на продуцента на предаването Маги Халваджиян. Изпълнението на “Не остарявай обич " беше толкоз положително, че самият продуцент на шоуто не се стърпя и излезе да поее в дует с Анди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР