Победителят от играта на Viber Траян и неговата половинка Яница

...
Победителят от играта на Viber Траян и неговата половинка Яница
Коментари Харесай

Viber подари приказка в Барселона


Победителят от играта на Viber Траян и неговата половинка Яница изживяха тридневно премеждие в един от най-красивите градове в Европа - Барселона. Траян позна отговорите на пет въпроса, свързани с футболния клуб Барселона, шансът му се усмихна и му завоюва екскурзия и доста страсти с каталунския тим.



Viber даде опция на всички българи да се включат в играта в интервала 20 ноември – 3 декември 2017 година. Всеки участник трябваше да реализира връзка през Viber с чат бота на Sportal.bg и да отговори вярно на всички пет въпроса, свързани с отбора на Барса. На 4 декември 2017 година чрез чоп на инцидентен принцип беше изтеглено името на Траян Стоянов, който се свърза със Sportal.bg , с цел да получи премията си – два билета за футболния мач Барселона – Леванте (на 7 януари) с покрити разноски за транспорт и хотел. Предстоеше им приказка в града на Гауди.
Пътешествието на Траян и неговата другарка Яница стартира от Варна още преди изгрев слънце. Първата фантазия на двамата към този момент беше реалност - да пътуват със аероплан. Те видяха България отвисоко, след което пред техния взор се откри небето над Балканите, Италия и Средиземно море.



Приключението занапред започваше. Току кацнали, те още веднъж останаха надалеч от земята. Освен че страстите ги подвигаха високо във въздуха, те бяха настанени високо-високо в първокласен хотел с панорама и към пристанището на Барселона, и към прелестния град с извисяващата се базилика " Саграда Фамилия ". Въпреки това двамата щастливци знаеха добре: " Трябва да покорим Барселона, да усетим духа на града, а за това нещо е нужно да излезем на открито, да усетим атмосферата, да поговорим с хората... ". Денят беше пред тях, както и морето, и прелестната архитектура, и всичко обвързвано с този магически град. Обиколката стартира с крайбрежна разходка, с търсене на взиращия се към морето монумент на Колумб. Продължи във впечатляващите паркове на Барселона и из дребните улички на " Ла Рамбла ". Този дълъг и по този начин кондензиран ден приключи по един от най-страхотните способи - нанагорнище с въжен превоз на хълма " Монтжуик ". Толкова изумителни гледки и толкоз набелязани отвисоко кътчета, които си коства да посетиш. )

Неделният ден беше с акцент върху футболната среща сред Барселона и Леванте. Наглед елементарен мач, който обаче се трансформира в освен това. Новината от съботната вечер за прехвърлянето на Филипе Коутиньо развълнува всички футболни почитатели и точно Барселона беше мястото, където всеки един искаше да е в този ден. Във въздуха на " Камп Ноу " витаеше сила, тя докосна даже Яница, която призна, че не се вълнува доста от футбол. Настанени на първокласни ВИП места, двамата с неприкрита възхита следиха магията на Лионел Меси и фамозните отигравания на него и съотборниците му. Любезните домакини се бяха погрижили за кетъринг и специфични места за отдих по време на срещата. Никой не се съмняваше - Меси съумя да вкара рано-рано, а по-късно и Луис Суарес. Каталунският отбор изнесе същинска лекция на своя противник и зарадва почитателите по трибуните. В последна сметка успеха беше класическа, а удовлетворение от оферти театър не липсваше. Денят беше зависещ на футбола, само че остана време и за разходки, доста разходки из възхитителната Барселона.

В последния ден от своето каталунско премеждие Траян и Яница се срещнаха от близко с историята на Барса. В клубния музей те се допряха до столетни купи, до архаични оценки и до най-новите титли. Музеят на " лос кулес " по едно и също време поглежда надалеч обратно във времето, съхранявайки всяка светиня, само че и демонстрира актуалните постижения на технологиите, показва по атрактивен метод предишното, сегашното и бъдещето на този популярен клуб. В края на тура пристигна време за сувенири. Юбилейните монети на Меси и на " Камп Ноу " приковаха най-вече вниманието на Траян и Яница и за секунди те се озоваха в ръцете им. Една монета, скрита в дланта, само че пазеща толкоз доста мемоари. Три стремително отминали дни, само че сигурно съхранени в съзнанието на двамата за години напред. Един прелестен град, обуздан на един мирис, и толкоз доста мемоари, които ще бъдат грижливо защитавани и ще стават мотиви за усмивки и радостни истории. А всичко стартира от една игра във Viber . Нима всяко изумително нещо не стартира с нещо инцидентно, с причудлива концепция или смешка. Със сигурност всичко хубаво стартира с усмивка... Примера дивисион 18 кръг, неделя 7 януари  Барселона 3:0краен резулат  Леванте
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР