Победителят е с интерес да се развива в сферата на

...
Победителят е с интерес да се развива в сферата на
Коментари Харесай

Студент от Техническия университет спечели стипендия от ЧЕЗ

Победителят е с интерес да се развива в областта на понижаване на техническите загуби по мрежата
Стивън Качулков от Техническия университет в град София завоюва състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти, издание 2018-2019 година До финала доближиха трима участници. Сертификатите им бяха връчени в навечерието на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност от районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал.

Победителят е стажант към дирекция „ Реализация на вложенията “ в ЧЕЗ Разпределение. Той е финален курс на образование по специалността „ Индустриално инженерство “ (на британски език) във Факултета за британско инженерно образование към ТУ-София. В момента той приготвя дипломна работа на тематика загубите в електроразпределителната мрежа. „ Възможността да изучавам и да работя ми разрешава да обогатя теоретичните си знания с многостранен на практика опит. Надявам се да мога да употребявам уменията си и да продължа да работя за понижаване на техническите загуби по електроразпределителната мрежа в България “, сподели Стивън Качулков.

В състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти могат да аплайват всички студенти от механически висши образователни заведения на територията на Западна България. Всяка година компанията ще дава стипендии на изявени студенти, класирани на конкурсен принцип и на база оповестените критерии, които са оповестени на уеб страницата www.stipendiant.com. Конкурсът „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за студенти е част от дълготрайна политика на сдружението за поощряване на професионалното обучение в България и е продължение на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за възпитаници, стартирал през 2012 година През 2017-2018 година бяха раздадени първите две стипендии на студенти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР