Победителките от Мис Силикон Джулиана Гани и Гергана Райчевска са

...
Победителките от Мис Силикон Джулиана Гани и Гергана Райчевска са
Коментари Харесай

Дани Обувката сводник на Джулиана Гани за 1 бон на час, приятелят й бесен

Победителките от " Мис Силикон " Джулиана Гани и Гергана Райчевска са работили като проститутки за предприемача Даниел Бурджиев – Дани Обувката. Това излиза наяве от правосъдни документи, в които имената на известните силиконки се сочат като потърпевши от трафика на хора, както публично се води предлагането на платени милувки. Преди седмица профилираният съд е одобрил съглашение сред Дани Обувката и приятелите му с прокуратурата, научи извънредно " България Днес ". С него предприемачът се признава за отговорен, че дърпал конците на незаконна тайфа за сводничество, работила от май 2011 година до юли 2012 година, когато е разрушена при акция. Така се измъква единствено с 1 година и половина условно и 10 бона санкция.

Според обвиняването са му помагали Страхил Гановски, Илиян и Мартин Сахатчиеви, Михаил Димитров и Стелиан Лилов. Страхил Гановски, който е някогашен водещ и изтъкнат столичен безгрижник и плейбой, набирал девойките около състезанията за хубост, сочи прокуратурата. Той е определян за фешън корифей и даже е провел първия конкурс за хубавици у нас – " Мис Родина ". Гановски единствен е отказал да се признае за отговорен и се надява съдът да го оправдае. Той ще чака дело по общия ред, като първото съвещание е този месец. Останалите от бандата получават по 1 година условно с 3-годишен изпитателен период.

Бизнесменът, прочут още с прякорите Дани Криция или Дани Носа, е шеф на " Индипендънт " ООД. Той публично стопанисвал три магазина за обувки на централни места в София. Използвал контактите си с красиви клиентки, с цел да ги зарибява за най-древната специалност, написа в обвинителния акт на спецпрокуратурата.

Покрай магазините се запознавал с апетитни моделки, които склонявал да работят за него. Случвало се е да заговаря хубавици даже на улицата, разкриват проверяващите. За разлика от други сутеньори, които взимали половината облага, Дани прибирал единствено 20%. От каталога му с хубавици се възползвали български и задгранични предприемачи.

Труженичките бачкали в София, само че ходели и " командировки " в провинцията и в чужбина. Тарифата за 1 час секс в столицата била 400-600 лв.. В други градове мизата се вдигала на 600-1000 лева За един ден в чужбина загорелите клиенти трябвало да се бръкнат с 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови известия. За руса кокона текстът трябвало да е " бяло вино ", за тъмна - " алено вино ", а за нова - " ново вино ". Парите били представяни като точки, да вземем за пример 100 лв. били 1 точка. Дани Обувката не желал да комуникира с същинското си име и държал да го назовават " Сашо ".

За времето на деяние на групата Дани Обувката съумява да склони над 100 дами да работят за него. След удара по организацията показания дават единствено десетина, които са записани като потърпевши. От 6 години проверяващите се пробват да намерят други моделки, заработвали за Обувката, само че на вятъра. Повечето от тях са в чужбина и не могат да получат призовки, други не желаят да се забъркват с правораздаването.

След като 11 девойки описват за работата си при Обувката по време на следствието, внезапно те отхвърлят да се явят в правосъдната зала и да повторят всичко очи в очи с основните настоящи лица. " Никой не ни е карал принудително. Помагали са ни да си изкарваме пари, няма защо да приказваме ", разправяли жриците.

Една от проститутките Мила Чучаркова е била претендент за народен представител през 2013 година Моника Добринова попада като фотомодел. Друга манекенка, която е работила за Обувката, е Пламена Михайлова. Тя работела и в стилната организация " FH1 " на Росен Чолов-Чолата и се прочу като една от жриците му.

За множеството от девойките следователите обстойно и нашироко са описали по какъв начин са пращани в курорти като Банско, Хисаря и Цигов чарк. Някои от тях стигали до Австрия и Швейцария. За транспорта на " пеперудките " отговаряли Илиян и Мартин Сахатчийски и Михаил Димитров. Стелиан Лилов отговарял за защитата и при потребност придружавал девойките до мястото на сеанса. Страхил Гановски набирал девойки около състезанията за хубост, се сочи в обвинителния акт на прокурор Детелина Ганчева.

По този метод е набрана и Джулиана Гани, се споделя в документа. " Чувала съм, че сексът с плеймейтка коства сред 1000 и 2000 лв.. Не знам, аз все съм по дълги връзки и не ме вълнува това, " изяснява в свои медийни изяви Джулиана Гани, като отхвърля да уточни кои са поръчваните й колежки. Еротичната моделка признава, че кариерата й е почнала с топлес танци на стълб.

Гаджето на брадърката: Не е работила продажница, не ги познава



Джулиана не е работила това, тя не ги познава тези хора. Това съобщи гаджето на силиконката Илиян Найденов, потърсен за коментар. Той призна, че половинката му е получила призовка преди време, само че е обяснила по телефона, че не познава персонално Обувката и Гановски, не са й предложили нищо и по тази причина няма какво да каже по случая. " Със сигурност не се е занимавала. Гарантирам, че не е давала показания, не е работила и не е пострадала ", безапелационен е Илиян. По думите му обичаната му русокоска, позната от " Биг Брадър ", е от заможно семейство и в никакъв случай не е имала потребност да си докарва приходи от търговия с тялото си. Освен това постоянно е имала мъж до себе си и не е изпитвала потребност да търси секс другаде. " Безкрайно ни е неприятно от тези неща. Вероятно излизат, тъй като в този момент Джулиана е много настояща ", счита приятелят й. Той се вайка по какъв начин обичаната му е записана като продажница и въз основата на какви доказателства.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР