Победителките от конкурса Мис Силикон Джулиана Гани и Гергана Райчевска

...
Победителките от конкурса Мис Силикон Джулиана Гани и Гергана Райчевска
Коментари Харесай

Дани Обувката сводник на Джулиана Гани за 1 бон на час!

Победителките от състезанието Мис Силикон Джулиана Гани и Гергана Райчевска са работили като проститутки за предприемача Даниел Буруджиев – Дани Обувката.

Това стана ясно от правосъдните документи, в които имената на известните силиконки се сочат като потърпевши от трафика на хора, както публично се води предлагането на платени милувки, научи извънредно „ България Днес “.

Преди седмица профилираният съд е одобрил съглашение сред Дани Обувката и приятелите му с прокуратурата. С него предприемачът се признава за отговорен, че е дърпал конците на незаконна тайфа за сводничество, работила от май 2011 до юли 2012г., когато е разрушена при акция. Така се измъква единствено с 1 година и половина условно и 10 бона санкция. Според обвиняването са му помагали Страхил Гановски, Илиян и Мартин Сахатчиеви, Михаил Димитров и Стелиан Лилов. Страхил Гановски набирал девойките около състезанията за хубост сочи прокуратурата. Той е определян за фешън корифей и е уредник на първия конкурс „ Мис Родина “. Гановски е единственият, който е отказал да се признае за отговорен и се надява съдът да го оправдае.

Покрай бизнеса с обувки Дани се запознавал с апетитни девойки, които заработвали в София, само че ходели и в командировки в чужбина. Тарифата за час в столицата била 400-600 лв., в провинцията мизата се вдигала 600-1000 лв.. За един ден в чужбина загорелите клиенти трябвало да се бръкнат с 1000 евро. За време на деяние на групата Дани Обувката е съумял да накара над 100 девойки да работят за него, като прибирал 20% от заработеното. 11, които описват  пред проверяващите за работата при Обувката, само че внезапно отхвърлят да се явят в съда и да повторят казаното. Една от проститутките е Мила Чукарска, претендент за народен представител, Моника Добринова попада като модел. Друга манекенка работила за Обувката е Пламена  Михайлова. Страхил Гановски набирал девойките около състезанията за хубост. По този метод е набрана и Джулиана Гани, се споделя документа.

„ Чувала съм, че сексът с плеймейтка коства сред 1000 и 2000 лв.. Не знам, аз съм по дългите връзки и не ме вълнува “, споделя в свои телевизионни изяви Гани. Еротичната моделка признава, че кариерата й е почнала като топлес танцьорка на стълб.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР