Победителката вече няколко дни пълни профила си в социалните мрежи

...
Победителката вече няколко дни пълни профила си в социалните мрежи
Коментари Харесай

Хепи Ванче изгонена от Фермата

Победителката към този момент няколко дни цялостни профила си в обществените мрежи със фотоси от Англия, където е на посетители. Яхтената стюардеса се разноски из Лондон в деня, в който за първи път в историята страната се снабди с министър председател от индийски генезис. През уикенда пък посети провинцията и вярна на специалността си, предприе речно странствуване, видя Hotnews.bg.

Реклама
Доскоро инстаграм профила на някогашната фермерка се управляваше от администратор, който качваше най-вече реклами. От няколко дни обаче самата Ваня не стопира да се демонстрира от следващото си пътешестване, подхванато откакто е изхвърлена от предаването. Тя си завоюва неодобрението и на двата тима с безконечното си мънкане и непрекъснати искания и от хепи-то не остана нищо.

Тя даже отхвърли да иде на Арената, очевидно обезпокоена че няма да се оправи с борбите и ще изхвърчи бързо от шоуто. Вчера пък стартира съзнателно да вреди на съотборниците си, като скри част от облеклата им и изпи част от запасите им. Зрителите също бързо я намразиха.
Реклама
" Ванчето се изложи доста в този сезон на Фермата. Хленчи,мрънка непрекъснато ", разяснява зрителка. " Тази самопровъзгласила се за " Хепи " жена очевидно май доста обича да театралничи и да се прави на забавна ", написа друга. " Как завоюва формата незнам, ноооо в този момент е едно мрънкало,кречетало и се сърди че е аргатин и не желае двубой ", подлага на критика трета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР