Победителката в третия сезон на „Мастьр шеф“ - Божана Кацарова,

...
Победителката в третия сезон на „Мастьр шеф“ - Божана Кацарова,
Коментари Харесай

Божана от `Мастър шеф` с ново гадже и ресторант

Победителката в третия сезон на „ Мастьр началник “ - Божана Кацарова, която неотдавна се любува на компанията на ново гадже, отваря и нов ресторант в столицата.

За измененията в персонален и професионален проект споделя самата тя.

„ София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всякога, когато виждам красивите здания да пустеят и да се разрушават. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата концепция за съвременно „ читалище “, което да събира под един покрив красиви, надарени и забавни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам самообладание да ви покажем всички неповторими неща, които сме замислили в нашия нов замък “, написа кулинарката в Инстаграм, където разгласява и първите си фрагменти, позирайки с необятна усмивка и ключ в ръка.

Чаровната готвача е от няколко седмици в България. Преди да зарадва феновете си с ново меню обаче, тя ще провежда няколко срещи край морето, написа „ Галерия “.

Въпреки опитите ѝ да държи допустимо по-далеч от прожекторите половинката си - загадъчен чужденец, който се показва в уебпространството като Кеш Кингсли, Божана най-вероятно ще бъде съпроводена от него. Тези подозрения са предизвикани от фотография, споделена от нея под формата на стори – на фрагмента, който въпреки и да не е маркиран, се вижда сянката на мъж.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР