Победителката в последното издание на конкурса „Плеймейт на годината“ Нора

...
Победителката в последното издание на конкурса „Плеймейт на годината“ Нора
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора Недкова: Шофирам Без Винетка

Победителката в последното издание на състезанието „Плеймейт на годината“ Нора Недкова призна, че кара без винетен стикер. „Никога не съм си купувала винетка, по този начин си карам. Ако ме спре полиция, ухилвам се почтено и те ме пускат“, съобщи плеймейтката в предаването „Famous VOX“, където гостува с чалга иконата Сашка Васева.

В предаването тя описа в детайли и по какъв начин е била спряна на летището в Панама и била претърсена радикално за опиати. Дори са я помислили за муле. „В Панама бях, с цел да плажувам. Опитах се да се насладя на Нова година. Като мога да си го разреша, за какво да не отида? Аз съм млада и би трябвало да се обогатявам“, показа Нора.

„Решавам да разходвам парите си за нещо позитивно. В момента имам задължения, получавам възнаграждения, икономисвам. Разбира се, че и ми оказват помощ. Нормално е да имам човек, който да ми оказва помощ, само че не го променям често“, добавя Недкова.

Казва, че след състезанието е другарка само с Ана-Мария Чернева. Била учудена от акцията на останалите участнички против нея. „Аз не се предложих на нито един мъж и завоювах. Тези, които обиколиха леглата, нищо не взеха“, безапелационна е плеймейтката.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР