Победителката в конкурса "Кралица на Русия 2019" на външен вид

...
Победителката в конкурса "Кралица на Русия 2019" на външен вид
Коментари Харесай

Бесен скандал със силиконовата мис "Кралица на Русия": За това ла*но ще ти отрежат езика ВИДЕО

Победителката в състезанието "Кралица на Русия 2019 " на външен тип изгледа като ангелско момиче - руси букли, огромни очи, красива фигура.

Въобще не е допустимо да си представим по какъв начин Елина Воронцова може да крещи на някой, че е "боклук! " и да заплашва със жестока разпра.

Но точно тези думи са записани по време на неин диалог с публицист от медия.

Всичко почнало от предаване, където Елина споделила своите секрети по какъв начин вярно да се завъртат главите на мъжете за пари.

Журналистът се опитал да отвори очите на момичето, като я разкритикувал за метода ѝ на живот. След това от ангелската хубост на "Кралицата на Русия " не останала и диря.  Фото Instagram/vorontsova_elina_official

Моделката позвънила на своя оскърбител, с цел да му обясни по какъв начин стоят нещата. Запис от диалога им, по-голямата част от който се състои от каруцарски псувни, обаче се оказа разполагаем на телеграм канала "Маш ".

"Ти, отпадък, решил си да ме запишеш... Когато човек приказва срещу мен по този начин и ме залива с мръсотии... по-късно езикът му може да отрежат. Ще плащаш обезщетения за това ла*но до края на живота си, дават обещание ти ", споделя на записа Елина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР