Победителката в конкурса Евровизия 2014 - брадатата жена Кончита Вурст,

...
Победителката в конкурса Евровизия 2014 - брадатата жена Кончита Вурст,
Коментари Харесай

Кончита Вурст призна в Instagram: Имам положителна проба за ХИВ

Победителката в състезанието " Евровизия 2014 " - " брадатата жена " Кончита Вурст, под чийто псевдоним се изявява австрийският артист Том Нойвирт, разгласи, че има позитивна проба за ХИВ. Признанието тя/гой направи в персоналния си профил в " Инстаграм ".

" Днес пристигна денят, в който пристигна време да се освободя от дамоклевия меч за цялостен живот: от доста години имам позитивен ХИВ статус. Това няма никакво значение за обществото, само че някогашният ми другар ме заплашва, че ще опише през обществото за това. Няма да дам на никой правото в бъдеще да ме заплашва и да оказва по този метод въздействие на живота ми ", написа Вурст и добавя: " Аз се церя в продължение на доста години без спиране и подкрепям равнища, на които не мога да предам вируса. Имам поддръжката на своите близки от първия ден, в който научиха. ".

Миналата годана стана ясно, че Нойвирт счита да приключи кариерата си като Кончита Вурст и да смени специалността. " Животът е едно пътешестване и аз, като всички останали, съм в развой на еволюция. Имам голям лист с неща, които желая да направя и да опитам в живота. И доста от тях не включват носенето на перука и изкуствени мигли ", сподели тогава Томас-Кончита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР