Победителката от „Мастършеф“ се събрала с шумна компания, която се

...
Победителката от „Мастършеф“ се събрала с шумна компания, която се
Коментари Харесай

Брадърката Божана има сериозни проблеми с алкохола


Победителката от „ Мастършеф “ се събрала с шумна компания, която се забавлява по чудноват метод. Божана не си спомня огромна част от купоните, на които участва. Когато й е радостно, тя се налива със спиртни питиета, след което стартира шоуто за близките.

Източници на „ Шоу “ издават, че Божана обича да се съблича под въздействието на алкохола и че обича да хвърля и троши всичко, което се окаже затруднение пред пияната й походка.

Тя е близка на Рая Пеева и една вечер двете по този начин се натряскали, че сутринта на трезво се хванали за главите какъв разгром са сътворили вечерта. Всичко в жилището било леш, а на тв приемника забелязали окичени сутиени. Благодарение на бельото по ТВ-то те зърнали рекламата за „ Мастършеф “, където Бо се записва на присъединяване и което печели. Брат й и майка й си мислели, че ще се изложи стремглаво.

Афинитетът й към чашката си пролича и във „ ВИП Брадър “, където се напи и с помощта на останалите съквартиранти не се изложи чак толкоз доста. Те бързо я покриха и я сложиха да си легне.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР