Победителката от Х Фактор през 2015 г. Християна Лоизу се

...
Победителката от Х Фактор през 2015 г. Християна Лоизу се
Коментари Харесай

Християна Лоизу: Съжалявам, че профуках наградата си от „Х Фактор”

Победителката от „ Х Фактор ” през 2015 година Християна Лоизу се размина на косъм от огромната премия, откакто остана втора в „ Маскираният артист ” с костюма на Хищницата. Гласовитата певица от Кипър се надявала да победи, с цел да сбъдне огромната си фантазия – да има личен дом. Преди 5 години, когато завоюва в четвъртия сезон на музикалното риалити, тя получила 50 000 лева и запис на сингъл. Тогава Християна съобщи, че ще употребява финансовата облага, с цел да влага в бъдещето си. С парите обаче си купила кола, микрофон, колело и дарове за фамилията си.

„ По принцип не съм човек, който доста елементарно харчи . Сега в тези сложни времена върша равносметка и си крещя „ Защо не постъпих по различен метод? ” Много скърбя, че похарчих облагата от „ Х Фактор ” и не си купих жилище. Още пребивавам чартърен с приятеля ми Боби. Тогава не разсъждавах вярно. Не можех да предвидя, че след 5 години ще пристигна ковид и ще спрат всички участия ”, призна певицата.

След като завоюва музикалното предаване, графикът й бил претъпкан с участия, само че по този начин и не съумяла да спести за апартамент. Тя се преместила от слънчевия Кипър в мъглива София, а повода бил точно обичаният й човек – репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е прочут журналистът, се изявява един път седмично със своя графа във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” по „ 7/8 ТВ ”, а преди този момент имаше свое светско предаване онлайн.

„ Реално се познаваме от много време около работата ни. Той е публицист, водещ, беше ми взел няколко изявленията. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и необичайно да звучи. Там се видяхме предишното лято и внезапно любовта пламна ”, откровена е за персоналния си свят Християна. Още при започване на връзката си те заживели дружно, само че чартърен. Боби бил единственият човек, на който Християна разкрила тайната си, че е Хищницата. Заради пандемията от ковид участията й отпаднали, а Боби любопитствал къде върви до късно в събота вечер, по тази причина била принудена да му каже, че взе участие в „ Маскираният артист ”. Християна не му разкрила тъкмо коя е и Боби се колебаел дали е Булката или Хищницата. Едва след третия концерт схванал коя е.

Първоначално, дизайнерката на костюмите Кремена Халваджиян определила Християна да носи костюма на Макарона. Шивачките й взели ограничения и след месец и половина певицата отшила за първа проба на костюма. Едва тогава схванала, че маската й е изменена и ще бъде Хищницата. Заради изолацията и неналичието на задължения, Християна напълняла през лятото с 5 кг, само че Кремена я предизвестила, че има месец и половина, с цел да ги смъкна и да наподобява съвършено в костюма. Певицата предходна на режим, почнала да пие доста вода и да тича в парка. Второто място в „ Маскираният артист ” й донесло хонорар от 15 000 лева, който този път решила да похарчи по-разумно, от премията си в „ Х Фактор ”, писа Уикенд,      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР