Победителка от събота вечер за вкъщи казва, че е останала

...
Победителка от събота вечер за вкъщи казва, че е останала
Коментари Харесай

Победителката в Събота вечер за вкъщи с разбито сърце, тъй като парализирано куче беше забранено от ваканция, която тя спечели в шоуто

Победителка от събота вечер за у дома споделя, че е останала с разрушено сърце, когато нейното парализирано куче беше неразрешено от фамилен празник, който тя завоюва в шоуто.

Благотворителната служителка Тами Фокс, на 43 години, която ръководи Pumpkin and Friends, с цел да увеличи осведомеността за животните с увреждания, беше възхитена, когато разбра, че ще й бъде харизано мечтано бягство за четирима. Сънят обаче скоро се трансформира в призрачен сън, когато й споделиха, че обичаното й куче, Тиквата, не може да пристигна с нея.

Твърдейки, че в този момент се е наложило да анулира пътуването заради разпоредбите на туристическата компания TUI, тя сподели, че нейният западнохайлендски териер с паралич на две години не може да пътува, тъй като не е куче компаньон. Въпреки че предложиха да наблюдават от близко Пъмпкин, който употребява особено бъги с колела и няма надзор на пикочния мехур, TUI въпреки всичко отхвърли заради „ политиката на самолетната компания на Обединеното кралство “.

Говорейки за тестването, Тами сподели: „ Ядосан съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР