Победителите в Пловдив – това сме ние! Отборът на ГЕРБ.

...
Победителите в Пловдив – това сме ние! Отборът на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив: Първо се захващам с трафика на града

" Победителите в Пловдив – това сме ние! Отборът на ГЕРБ. От шест региона в Пловдив, шест са на ГЕРБ. Най-голяма група общински съветници и кмет със сериозна разлика от безконечния кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ". Това резюме направи Менда Стоянова от града под тепетата по време на първата конференция на новоизбрания кмет на града Здравко Димитров.

" Кампанията беше извънредно толерантна. Нямаше обиди и нападки ", регистрира още тя.

Здравко Димитров пък благодари на всички, които са дали своят вот за Политическа партия ГЕРБ. „ За първи път имаме шест кмета в шестте региона. Битката не беше лека. Имахме доста срещи с жители на Пловдив. Има доста проблеми за решение. Всичко положително ще бъде надградено “, даде обещание той.

„ Изборите минаха. Ще събера съперниците се и ще взема поради положителните им решения. Ще работим по този начин, че тези които не са дали своят вот да гласоподават за Политическа партия ГЕРБ, да го създадат на идващите избори. “, закани се Димитров и особено благодари за доверието на премиера Бойко Борисов.

Едно от първите неща, с които ще се захвана, е трафика на града, който всеки ден става все по-голям “, очерта той началото на мандата си и удостовери предизборното си заричане, че ще понижи налозите за колите. „ Данъкът в Пловдив е доста висок, транспортните компании излязоха на открито, само че такова решение би трябвало да мине през общинския съвет. “, обясни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР