Победителите в най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки в

...
Победителите в най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки в
Коментари Харесай

Гергана Недина и Цоло Цолов са шампионите тенис турнир Peugeot

Победителите в най-големия любителски тенис шампионат за смесени двойки в страната са Гергана Недина от Бургас и Цоло Цолов от София. Те надделяха във финалния мач предходни първенци от шампионата – Елвира Вергиева и Генчо Генчев. Третото място завоюваха Радостина Стефанова и Кирил Стоянов.

Финалът се игра в 2 от 3 къси сета до 4 гейма без преимущество. Шампионите се постановиха с резултат 4-1 4-2.

Гергана Недина взе участие за първа година в шампионата, проведен към този момент 19 години от “София Франс Ауто”. Цоло Цолов показа, че ще е първият, който ще го завоюва наново. Те ще прекарат 3 дни в Париж и ще гледат онлайн четвъртфиналите на Откритото състезание на Франция – Roland-Garros при започване на юни, поканени от BNP Paribas.

58 двойки от цялата страна се включиха в Тенис шампионат PEUGEOT тази година и извършиха кортовете на Тенис клуб „ Левски – София “. Разпределени в две сесии – утринна и следобедна, те играха 1 сет от 6 гейма без преимущество, вместо обичайна за шампионата формула 2 от 3 тайбрека.

Колата на годината – Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate бе неразделно на кортовете да поддържа участниците. Официален транспортьор на Roland Garros и платинен сътрудник на ATP Tour, Peugeot акцентира връзката сред марката и тениса.

Официални сътрудници на шампионата са BNP Paribas, Загорка и Михалково.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР