Победителите са от Техническия университет в София Трима студенти от

...
Победителите са от Техническия университет в София Трима студенти от
Коментари Харесай

ЧЕЗ осигури стипендии на трима студенти, участвали в конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ"

Победителите са от Техническия университет в София

Трима студенти от Техническия университет завоюваха стипендии от ЧЕЗ в навечерието на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност, 24 май. Те участваха в третото издание на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ " за студенти. Състезанието се организира в два стадия - кандидатстване по документи и събеседване с финалистите, при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения в страната.

Стипендия получи Емилия Хаджиатанасова, студент в трети курс в ТУ-София, факултет за френско образование по електроинженерство. Тя е участник и в плана „ ЧЕЗ Академия ". Отново стипендиант на ЧЕЗ стана и Юсуф Молла, който приключва четвърти курс по компетентност „ Електроенергетика и електрообзавеждане " в ТУ-София. Юсуф към този момент е бил стипендиант на ЧЕЗ, участник е в „ ЧЕЗ Академия " и е стажант на „ ЧЕЗ Разпределение България " АД. Стипендия през тази година получи и третокурсникът в Електротехническия факултет на ТУ-София - Симеон Андонов. Той също взе участие в „ ЧЕЗ Академия " и един от стажантите на „ ЧЕЗ Разпределение България " АД.

„ Честито на спечелилите! Желая им в бъдеще да продължат да покоряват нови професионални и персонални върхове. Нека останат все по този начин будни, жадни за познания и търсещи нови провокации ", сподели Евгения Накова, шеф „ Човешки запаси " в ЧЕЗ България.

В състезанието могат да аплайват всички студенти от механически специалности на висши образователни заведения на територията на Западна България. Всяка година компанията ще дава стипендии на изявени студенти, класирани на конкурсен принцип и на база оповестените критерии, които са оповестени на уеб страницата www.stipendiant.com. Конкурсът „ Стани стипендиант на ЧЕЗ " за студенти е част от дълготрайна политика на сдружението за поощряване на професионалното обучение в България и е продължение на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ " за възпитаници, стартирал през 2012 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР