Победителите от кутията на MasterChef ще поемат управлението на двата

...
Победителите от кутията на MasterChef ще поемат управлението на двата
Коментари Харесай

Ловна дружина влиза в кухнята на MasterChef

Победителите от кутията на MasterChef ще поемат ръководството на двата тима, които ще би трябвало да посрещнат специфичните посетители в ресторанта - ловци от сдружение " София - север ".

 Един участник напуща MasterChef довечера
Един участник напуща MasterChef довечера

И още доста изненади

Двата тима ще разполагат с три типа дивеч - пъдпъдък, филе от глиган и филе от елен, и 60 минути, с цел да впечатлят 12-те члена на ловната тайфа. А те ще бъдат предвождани от някогашен участник в MasterChef - Цветелина Костадинова, станала известна като Цвета " Късмета ".

 Цветелина Костадинова

Цветелина Костадинова

Участниците ще подготвят две менюта, като едното ще включва салата с прошуто, цвекло и мус от авокадо, съчетана с еленски стек върху пюре от тиква и сос от нар. А другото салата панцанела с домати, фокача и мус от моцарела, комбинирана с филе от глиган със зеленчуци. Но кое ядене ще се хареса повече, следва да разберем.

 Снимка 345109

Загубилият тим ще гласоподава кой да отиде непосредствено на последния стадий от стрес теста. След това Андре, Петър и Лео ще им поръчат обяд за у дома, съгласуван с усета на всеки от журито. Хоби-готвачите ще би трябвало да подготвят съвършена паста с месо, риба и зеленчуци, гарнирани със свежи салати в границите на час.

 Снимка 345110

Това ще докара до много напрежение и комични неточности, като някои от участниците ще объркат фолиото с точилка, а други ще сервират ястието в паница, вместо в кутията. А на стрес теста ще се изправят двама участници, които ще разполагат единствено с един тиган, 30 минути и цялостна независимост в тематиката на азиатската кухня, с цел да впечатлят журито.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР