Победата в дербито с Манчестър Сити (2:1) донесе много радост

...
Победата в дербито с Манчестър Сити (2:1) донесе много радост
Коментари Харесай

Солскяер: Трябваше да победим с разлика

Победата в дербито с Манчестър Сити (2:1) донесе доста наслада на Оле Гунар Солскяер, който е подложен на непрекъснати рецензии от началото на сезона. Манчестър Юнайтед обаче още един път сподели, че се показва мощно против тимовете в челото на класирането. Според норвежкия експерт отборът му даже е заслужавал да завоюва по-убедително.

" Ще запомним този мач. Бяхме рискови, когато притежавахме топката и тръгвахме напред против може би най-силния тим в света. Сити в действителност е превъзходен тим. Не е елементарно да постигнеш подобен резултат и да се защитаваш против тях толкоз добре, колкото го направихме ние. Трябваше да спечелим с два, три или даже четири гола разлика, само че техният вратар беше ослепителен ", съобщи Солскаяер.

" Трудно е да отнемеш топката от футболистите на Сити. Ние обаче използвахме скоростта си и това сътвори доста проблеми на противника ", сподели още някогашният нападател.

С актив от 24 точки Юнайтед е на 5-о място в класирането. " Червените дяволи " към този момент победиха втория Лестър, третия Ман Сити, четвъртия Челси и шестия Тотнъм, а също така единствени не изгубиха от лидера Ливърпул.
Премиър лийг 16 кръг, събота 7 декември  Манчестър Сити 1:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР