Победата над Манчестър Юнайтед (2:0) доближи Ливърпул още повече до

...
Победата над Манчестър Юнайтед (2:0) доближи Ливърпул още повече до
Коментари Харесай

Клоп: Другите могат да празнуват, но не и ние

Победата над Манчестър Юнайтед (2:0) приближи Ливърпул още повече до мечтаната купа и мениджърът на “червените” Юрген Клоп е благополучен, че почитателите към този момент са сигурни в спечелването й, само че самият той и тимът ще продължат да се отнасят с пределна централизация към всеки мач. Това съобщи немският експерт след триумфа на “Анфийлд”.

“Да, почитателите могат да пеят, че купата е наша. Това не се случва за първи път и не е проблем. Всички останали могат да си разрешат да честват, само че не и ние. За мен инщо не се е трансформирало, като се изключи че добавихме още 3 точки към актива си. Ако преценява, че обстановката радикално се е трансформирала, незабавно ще ви информирам”, показа Клопе пред публицистите.

20% - Among the 31 teams Jürgen Klopp has faced 10 or more times during his managerial career, his worst win ratio is against Manchester United (20% - P10 W2 D6 L2). Susceptibility. #LIVMUN pic.twitter.com/Lakpw3PzgS
— OptaJoe (@OptaJoe) 19 януари 2020 година
“Не се вълнувам дали някой ще ни настигне, или не. Това е Висшата лига. В четвъртък играем против Уулвърхамптън, което ще е следващото ни извънредно тежко предизвикателство. В мозъка ми няма задоволително място да мисля за нещо друго”, добави германецът.

" През първото полувреме играхме с невероятна сила и доминирахме напълно. Доволен съм от представянето ни в 85-90% от мача. В различен ден щяхме да сме вкарали два или три гола до почивката ", сподели Клоп.

" Манчестър Юнайтед обаче е първокласен тим и в един миг заигра по-силно, а на нас ни се наложи да се браним. Имаше и някои неточности. В края вкарахме приказен гол и облекчението беше огромно ", призна наставникът на Ливърпул.

Мърсисайдци имат 64 точки от 66 вероятни, като не завоюваха само визитата си на “Олд Трафорд” през октомври - 1:1. Авансът на отбора пред втория Манчестър Сити е 16 точки, само че Ливърпул е и с мач по-малко.
Премиър лийг 23 кръг, неделя 19 януари  Ливърпул 2:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР