Победата на ЦСКА над Базел с 1:0 в баражите за

...
Победата на ЦСКА над Базел с 1:0 в баражите за
Коментари Харесай

Иван Бандаловски с безумен коментар за баталните сцени в Сектор „Г“

Победата на ЦСКА над Базел с 1:0 в баражите за групите в Лигата на конференциите бе опорочена от батални подиуми в Сектор „ Г “, където почитатели на „ алените “ се сбиха между тях. Оказа се, че нормалните жители на бранша не са приели задушевно идването на огромна част от последователи от Сектор „ В “ по време на мача, а някогашният капитан на „ армейците “ - Иван Бандаловски, реши да изрази мнението си в обществените мрежи с може би най-безумният коментар, който сме чели в миналото от футболен активист у нас.

„ Tемата е доста дълга и необятна. Трябва да сме единни, тъй като има офанзиви към ЦСКА отвред. Сектор „ Г " бойкотира, за мен Сектор „ Г " е за крайни почитатели и ултраси, и хулигани. В Европа е по този начин на всички места. Деца и дами може да вървят в Сектор „ В " и Сектор „ А ". Сектор „ Г " и основните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по пандизите за ЦСКА. Навсякъде би трябвало да се знае кой кой е. Давам образец за Партизан и Звезда, там стават убийства непрестанно за битка по трибуните. Защото на следващия ден, когато влезне някоя последна секта на противников тим на нашата естрада, надали дами и деца ще защитят името и концепцията на ЦСКА. Плюс това разясняват хора, които вървят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор „ Г " европейска големина, със страхотна организация и хореографии “, написа Бандаловски в отговор на въпрос от страна на различен консуматор на обществената мрежа.

Снимка: Фейсбук  Иван Бандаловски с безразсъден коментар за баталните подиуми в Сектор „ Г “

Ужасно е, че насилието се приема по сходен метод от човек, който даже е представлявал страната ни с националния екип. Ужасно е, че оправдава убийства и други закононарушения по трибуните.

Футболът не би следвало да възпитава у нас сходни мисли. Той би трябвало да ни учи на почитание и дисциплинираност. Нито една победа на терена не си коства сходна реакция. Иван Бандаловски постави голямо леке върху името си с тези си думи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР