Победата на Серхио Перес в Азербайджан вчера го върна в

...
Победата на Серхио Перес в Азербайджан вчера го върна в
Коментари Харесай

Ще остави ли Ред Бул пилотите си да се състезават?

Победата на Серхио Перес в Азербайджан през вчерашния ден го върна в борбата за международната купа против съотборника му в Ред Бул Макс Верстапен. Разликата сред двамата е единствено 6 точки, а Перес беше по-бързият и по-убедителен водач на Ред Бул в Баку.

От Ред Бул към този момент обявиха, че ще оставят двамата си водачи да се борят свободно един против различен, само че в полза на истината, преди Баку никой не им вярваше. Най-малкото поради метода по който в отбора се отнасят към Макс Верстапен и съотборниците му, както и поради историята на тима по повод ръководството на водачите.

Разбира се, Кристиан Хорнър още в Баку трябваше да отговори докога отборът ще може да подсигурява, че двамата водачи ще се борят свободно.
 Какво тормози лекар Марко в Баку? Какво тормози лекар Марко в Баку?
„ Докато тази борба е в полза на отбора – изясни Хорнър. – Ако имаме мощен противник, ползите на отбора ще са по-важни от тези на водачите, само че сега водачите ни са свободни да се борят един против различен. И двамата са доста конкурентни и двамата желаят да завоюват. Затова и сме ги наели. Важното е какво вършат на пистата, не желаеме да се повтаря 2018, когато Рикардо и Верстапен се удариха в Баку. Този уикенд двамата се бореха доста крепко един против различен и на финала разликата е доста дребна. ”
 Хорнър: Перес пилотира феноменално през целия уикенд Хорнър: Перес пилотира феноменално през целия уикенд
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР