Победата на на президентските избори в САЩ предвещава ескалация на

...
Победата на на президентските избори в САЩ предвещава ескалация на
Коментари Харесай

Шведски медии вещаят газова война заради „Северен поток-2”

Победата на на президентските избори в Съединени американски щати предвещава ескалация на газовата война покрай Швеция поради тръбопровода, написа вестник „ Свенска Дагбладет ”.
Според изданието, встъпването на Байдън в служба не планува смяна в отношението на Вашингтон по отношение на съветския план.
 Руски икономист има вяра, че Газпром ще наруши американските наказания за Северен поток 2 Руски икономист има вяра, че " Газпром " ще наруши американските наказания за " Северен поток 2 "
За заобикаляне на американските наказания при полагане на " Северен поток 2 " нищо не може да се измисли, по тази причина " Газпром " има намерение да година..
„ По-скоро противоположното: в случай че въобще е допустимо, Джо Байдън е по-суров съперник (на газопровода) от ”, се споделя в материала.
Авторите напомнят позицията на Байдън от времето, когато беше вицепрезидент, че с тръбопровода по дъното на Балтийско море Европа ще стане „ още по-зависима ” от съветското гориво. Според него, най-подходящата опция е доставката на полутечен газ от Съединените щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР