Победата на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е успех

...
Победата на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е успех
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Помощниците на ГЕРБ да се укротят!

Победата на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е триумф на всички софиянци, които желаят смяна и друга вероятност за развиване на града, сподели водачът на Българска социалистическа партия - София

Помощниците на ГЕРБ в тази акция да се укротят малко и всички да стартираме да приказваме за политики, за действителните проблеми на София и да търсим решения. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата за общински съветници на социалистите минути преди да записва обединението " Българска социалистическа партия за България " за идните локални избори. Заедно с него бяха националният представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов, заместник-председателят на СОС Милка Христова, №6 в листата за съветници Диана Тонова, както и представители на част от съдружните сътрудници.

" Надявам се, че акцията ще бъде положителна. Нека софиянци сами да изберат кое от предлаганите решения на проблемите в града е най-хубавото за тях, сподели Калоян Паргов. - Основата, която си поставихме на евроизборите през май и дребната разлика в резултатите сред нас и ГЕРБ ни дават мотив за огромни упования. Имаме всички шаснове за триумф, само че би трябвало да ги оползотворим, освен това вярно. В тази акция тактиката ще предопредели нейния край ".

Калоян Паргов добави, че следва среща с претендента за кмет на София, повдигнат от предприемчив комитет, Мая Манолова. " Нашите политики и цели са записани в предизборната платформа, която приехме на Градската конференция в сряда. Част от тези политики и цели Мая Манолова би трябвало да одобри и да ги заложи в нейната платформа ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия - София.

Калоян Паргов добави, че успеха на Мая Манолова над Йорданка Фандъкова ще е триумф на всички софиянци, които желаят смяна и друга вероятност за развиване на града. " Отдавна не се беше случвала консолидация на лявото, разяснява той. - Първата стъпка беше АБВ, Д21 и други леви партии да поддържат кандидатурата на Мая Манолова. Втората ни следва - да консолидираме обществото. Кандидатурата на Мая Манолова има всички шансове да го направи. Но най-важното от всичко е софиянци да гласоподават на 27-ми октомври ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР