Победата на Григор Димитров срещу австриеца Доминик Тийм 6:3, 5:7,

...
Победата на Григор Димитров срещу австриеца Доминик Тийм 6:3, 5:7,
Коментари Харесай

Ласкави думи за Гришо от цял свят

Победата на Григор Димитров против австриеца Доминик Тийм 6:3, 5:7, 7:5 в група „ Пийт Сампрас ” на финалния за годината Мастърс на ATP в Лондон провокира удивление освен в България, само че и в международен мащаб.

„ Димитров дойде в Лондон след най-постоянния сезон в кариерата си и бе хладнокръвен, като завоюва трисетовата борба с Доминик Тийм. В последния сет двамата предложиха първокласен тенис, само че Димитров затвори мача ”, изрекоха се ласкаво от „ Скай Спортс ” за най-хубавия български тенсисист.

“Премиерата на Григор Димитров в Лондон се оказа печеливша. Талантливият 26-годишен тенисист блестеше с качество, със промяна на темпото, с експанзия, както и с отлични излизания на мрежата. Неговият конкурент Тийм е с две места по-нагоре в ранглистата, само че бе надалеч по неподвижен и въздържан ”, проучва мача ESPN.

“Димитров призна, че е бил нервозен, само че несъмнено се показа както прилича на такава сцена ”, е коментарът на FOX Sport.

“Григор Димитров оправда упованията с победа над Доминик Тийм. Ето какво е чувството да направиш надвит дебют на Финалите на АТР ”, написа на профила си в обществената мрежа „ Туитър ” пък формалния канал на ATP - Tennis TV.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР