Победата на Доналд Тръмп в президентските избори през 2016 г.

...
Победата на Доналд Тръмп в президентските избори през 2016 г.
Коментари Харесай

Докладът Мълър: Няма таен заговор между Тръмп и руснаците

Победата на Доналд Тръмп в президентските избори през 2016 година е изцяло законна и не се дължи на скришен скрит план с Русия и съветска интервенция в акцията. Това излиза наяве от отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър, който беше публично оповестен.
Сътрудниците на Тръмп са знаели, че могат да се възползват от съветската интервенция в президентския избор, само че не са подхванали никакви противозаконни дейности, с цел да подкрепят дейностите на руснаците, се споделя в отчета на Мълър.
Въпреки че Кремъл избира Тръмп да бъде определен за президент, членовете на акцията на Тръмп не са взели участие в скрит план или съглашателство с съветското държавно управление, настояват проверяващите.
Докладът разкрива многочислените контакти сред сътрудниците на Тръмп и руснаците през 2016 година Между тях е имало бизнес връзки, съветски оферти за подпомагане, предложения за срещи на хора от акцията с съветски министри, даже предпочитание за персонална среща сред Тръмп и Путин. Предложени са и политически позиции за възстановяване на връзките сред Съединени американски щати и Русия.
Контактите включват срещата в " Тръмп Тауър " през юни 2016 година, договарянията с съветска компания за създаване на кула с марка " Тръмп " в Москва, срещи с съветския дипломат и други
Адвокатите на Тръмп оповестиха следствието за " цялостна победа за президента ". " Това реабилитиране на президента е значима крачка напред за страната и мощно увещание, че сходна корист не би трябвало да се позволява да се случи в никакъв случай повече ", написа в изказването на юристите.

pic.twitter.com/222atp7wuB
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 18, 2019 Самият Тръмп също сподели задоволството си, като разгласи " завършек на играта " в сагата за съветската интервенция в изборите. " Без секрети съглашения. Без възпрепятствания (на правораздаването, б.р.). За мразещите и радикалните леви демократи ", написа милиардерът в профила си в Twitter, публикувайки фотография в жанр сериала " Игра на тронове ".
Президентът разгласява фотографията, откакто основният прокурор Уилям Бар още веднъж отхвърли всички съмнения против Тръмп за (съ)участие в скрит план.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР