Победа за старото ЦСКА в първия кръг на сезон 2020/2021

...
Победа за старото ЦСКА в първия кръг на сезон 2020/2021
Коментари Харесай

Димитър Пенев: ЦСКА ще победи. Младото не го познавам

Победа за " остарялото " ЦСКА в първия кръг на сезон 2020/2021 в Първа футболна лига предвижда почетния президент на отбора от стадион " Българска войска " Димитър Пенев.



Жребият за новата акция, която започва на 7 август, беше изтеглен през днешния ден (14 юли). В първия кръг ЦСКА на Гриша Ганчев се изправя против новака в Първа лига - ЦСКА 1948.

" Някои поясняват жребия като любопитен. Трябваше доста по-рано да се обясни въпросът с двете ЦСКА. Феновете могат да спорят всеки ден. Какво може да се чака? Победа за остарялото ЦСКА. Младото не го познавам още. Като го видя на терена, тогава ще го опозная ", съобщи Пенев, който присъстваше в постройката на Българския футболен съюз като представител на клуба.
ЦСКА на Ганчев против ЦСКА 1948 в първи кръг на идващия сезон Днес беше теглен жребия за Първа лига
Треньор номер 1 на България за ХХ век честити деветата купа на " Лудогорец " и изрази страдание, че " Левски " няма да играе в квалификациите за групите на европейските клубни шампионати.

Той разяснява и проблема с телевизионните права. По-рано денем от стадион " Българска войска " излязоха с позиция, че не са съгласни контракта с малкия екран, който сега излъчва срещите, да бъде удължен и споделиха, че ще подхващат ограничения, даже това да значи изваждане на отбора от Първа лига.

" Питайте някой от футболния съюз за какво желаят да подпишат контракта за телевизионните права. Честита шампионска купа на " Лудогорец ". Важното е, всеки един от претендентите за купата да усъвършенства своята игра. " Лудогорец " си имат свои условия и задания. " Левски " изпусна битката в последния ден. Това е неприятно за мен ", съобщи Пенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР