Победа за ГЕРБ на Европейските избори ще ни даде спокойствие

...
Победа за ГЕРБ на Европейските избори ще ни даде спокойствие
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Европейските избори ще ни покажат какъв резултат може да очакваме на местните

Победа за ГЕРБ на Европейските избори ще ни даде успокоение за провеждането на локалните, тъй като сега Българска социалистическа партия търпи единствено негативи, които директно са ориентирани и към техния водач Корнелия Нинова. Евроизборите ще ни покажат какъв резултат можем да чакаме на локалните избори, а един триумф би стимулирал още повече членовете на партията. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с актива на ГЕРБ-Пловдив област.

Събитието се организира в Пловдив, като на него участваха и народните представители от ГЕРБ-Пловдив област, регионалният координатор Георги Мараджиев, общинските ръководители, кметовете на общини, общинските съветници и кметове на кметства.

„ За локалните избори е нужна цялостна готовност, тъй като би трябвало безапелационна победа. Затова е значимо вярно да подберем претендентите си – те би трябвало да носят позитивен заряд. Кметовете и общинските съветници би трябвало да са покрай хората, да чуват проблемите и да ги вземат решение “, акцентира Цветан Цветанов. Той прикани присъстващите членове на ГЕРБ да продължат да са измежду хората и да приказват за осъщественото от държавното управление досега. „ Когато сме покрай хората, когато приказваме с тях - можем да променим и особеното мнение и да преодолеем всяка една обстановка, тъй като Българска социалистическа партия нямат запас, а от дейностите им струи единствено ненавист и негативизъм “, безапелационен бе Цветанов. По думите му за тази цел би трябвало да се търсят и притеглят в редиците на ГЕРБ младежите, върнали се и осъществили се в България, които да покажат, че тя е едно положително място за живот и реализация.

„ В момента ГЕРБ ръководи 130 общини, в които живеят 5 милиона души. Ако си свършим добре работата, можем да спечелим най-малко още 30 общини на локалните избори “, посочи Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ осведоми, че скоро започва серия от цивилен разговори в цялата страна под мотото „ Европа в нашия дом “. Цветанов сподели още, че по време на тези разговори ще се коментира какво е донесла на България европейската взаимност в сферите на образованието, районното развиване и други „ В разговорите ще се включат експерти и министри, които ще обяснят свършеното, само че и ще чуят какво мислят хората. Ще покажем и какво са създали кметовете и локалната власт, по какъв начин са усвоени и осъществени европейските средства и по какъв начин те са трансформирали нашия живот “, добави Цветанов. По думите му с тези разговори се цели отваряне на партията към периферията, с цел да могат повече хора да се убедят какъв брой работа е свършена и да не позволяват да бъдат подвеждани от подправени вести. Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ не би трябвало да се пропуща нито една добра опция да се демонстрират положителните политики, само че в това време не би трябвало и да се подценяват обстановките, които носят отрицателен заряд.

В умозаключение Цветанов съобщи, че през днешния ден е един извънреден ден, в който погледите са ориентирани към европейската столица на културата – Пловдив. По думите му това е едно събитие, което ще остави своя отпечатък в историята и ще даде заряд за идните европейски избори.
6
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР