Победа за Ангелов и Сивов в рали Сливен“ 2018Втора поредна

...
Победа за Ангелов и Сивов в рали Сливен“ 2018Втора поредна
Коментари Харесай

Победа за Ангелов и Сивов в рали „Сливен“ 2018
Втора поредна

Победа за Ангелов и Сивов в рали „ Сливен “ 2018
Втора поредна рали победа и трета за автомобила си Skoda Fabia R5 записа в Сливен екипажът на „ Мегапорт Рейсинг “ Мирослав Ангелов и Недялко Сивов. Двамата приключиха 11-те прави на рали „ Сливен “ с общо време 1:35,14 ч и преднина от 3,13 мин пред Йордан Атанасов и Янаки Янакиев.

За цялото съревнование Ангелов и Сивов дадоха на съперниците си единствено една етапна победа и взеха общо 10 етапни триумфа. Стартирайки планинските прави след успеха си в суперспециалния стадий в петък Ангелов и Сивов съумяха бързо на натрупат преднина в съботния ден, а на вторите минавания главният им съперник – тандема Атанасов и Янакиев получиха щета в диференциала и изостанаха от Skoda Fabia R5 с 3 мин.

„ Днес бе спокоен ден, в който не поемахме непотребни опасности. Нямаше смисъл, тъй като на процедура надпреварата бе решено в огромна степен през вчерашния ден. Запазихме гумите за второто минаване на Карандила, тъй като дадох обещание, че няма да се возим в последната права и ще даваме газ. Времената ни на всички места можеха да са по-бързи, само че плъзгахме колата преднамерено пред събралата се аудитория на доста места, което заслужава почит “, разяснява след финала Ангелов.

Следващото съревнование от шампионата е рали „ Стари столици “ в Шумен от 7 до 9 септември. Освен него кръгове от сезон 2018 година са още „ Сърбия “ (22-23 септември) и „ България “ (12-14 октомври). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР