Победа на Партия Брекзит на изборите за Европейски парламент ще

...
Победа на Партия Брекзит на изборите за Европейски парламент ще
Коментари Харесай

Фараж: Победа на Партия Брекзит на евровота утре ще свали Мей и Корбин

Победа на Партия " Брекзит " на изборите за Европейски парламент ще смъкна премиера Тереза Мей, евентуално и водача на Лейбъристката партия Джереми Корбин.

Това счита водачът на евроскептичната партия Найджъл Фараж, който изрази позицията си по време на спор с ръководителя на Либералните демократи сър Винс Кейбъл, представен от " Гардиън ".

Фараж разгласи, че огромна победа на партията му на утрешните избори за Европейски парламент ще смъкна Тереза Мей, евентуално и Джереми Корбин. По думите му победа с подобен мащаб също ще убие вероятностите за втори референдум.

" Ако отбележим огромна победа за Партия " Брекзит ", ние ще сложим завършек на всички мисли за втори референдум, тъй като страната на Винс ще осъзнае, че не могат да завоюват. И също мисля, че в случай че тези социологически изследвания, които гледаме тази заран, се окажат правилни, ние ще се отървем от Мей необикновено бързо. Дори може да сложим край и на Джереми Корбин също ", има вяра евроскептикът.

Фараж има поради последното изследване на YouGov за " Таймс ", което отрежда първо място на партията му.

Проучването демонстрира, че Партия " Брекзит " ще получи 37% подкрепа; Либералните демократи - 19%; Лейбъристката партия -13%; Зелените - 12%; Консервативната партия - 7%; " Да променим Англия " - 4%; Партията за самостоятелност на Обединеното кралство - 3% и други.

Изследването е извършено в интервала 19-21 май 2019 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР