Победа на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул ще бъде най-голямата изненада

...
Победа на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул ще бъде най-голямата изненада
Коментари Харесай

Победа на Юнайтед срещу Ливърпул ще бъде сензация, смята Сунес

Победа на Манчестър Юнайтед против Ливърпул ще бъде най-голямата изненада във футбола от триумфа на Уигън против Манчестър Сити във финала за купата на ФА през 2013-а година, счита легендата на мърсисайдците Греъм Сунес.

" Ако Юнайтед бие Ливърпул на " Олд Трафорд " през днешния ден, то това ще бъде най-голямата изненада във футбола от загубата на Сити против Уигън във финала за купата на ФА през 2013-а. Не споделям това, с цел да сътворявам някаква блъсканица и не го споделям, тъй като съм някогашен футболист на Ливърпул. Казвам го, тъй като всички значими фактори сочат към това - положението на основни играчи (Пол Погба и Давид Де Хеа), яснотата в състава на Юрген Клоп, каквато не съществува при Оле Гунар Солскяер, както и формата на двата тима. Ливърпул завоюва осем от осем, а Юнайтед - единствено един мач от последните си седем.

" Положението на " Олд Трафорд " е тежко и гостуването на толкоз убеден в силите си тим е последното нещо, което те желаят. Обикновено дербитата могат да се печелят и от новобранците, каквато и да е разликата в класите. Може да спечелиш с борба, пристрастеност и предпочитание. Всички тези неща обаче не са типични за този тим на Манчестър Юнайтед.

" Погледнете стартовия състав на Ливърпул и пробвайте да намерите " ахилесовата пета ". Ако Садио Мен не вкара, то Мо Салах ще го направи. Роберто Фирмино пък е сърцето на това нахлуване. Неговото допиране и играта му без топка са моторът на това трио ", написа той в колонката си в " Съндей Таймс ".

Сунес има вяра, че даже не толкоз известните футболисти на Ливърпул играят основна роля. Той добави: " Едва ли в миналото някой ще споделя на внуците си, че е имал шанса да гледа онлайн Джордан Хендерсън, Жоржино Вайналдум и Джеймс Милнър. Но тези трима футболисти и играта им в халфовата линия също са основни за триумфите на Ливърпул ".
Премиър лийг 9 кръг, неделя 20 октомври  Манчестър Юнайтед 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР