Победа на крайнодясната партия Национален сбор на Марин Льо Пен

...
Победа на крайнодясната партия Национален сбор на Марин Льо Пен
Коментари Харесай

Победа на Льо Пен в евроизборите може да застраши еврото, според френския финансов министър

Победа на крайнодясната партия " Национален общ брой " на Марин Льо Пен в изборите за Европейски парламент идната седмица може да навреди на еврото и да нанесе вреди на френската стопанска система и индустрия. Това съобщи през днешния ден министърът на стопанската система Брюно Льо Мер, представен от Ройтерс.

Социологически допитвания демонстрират, че партията на Льо Пен, която по-рано се наричаше " Национален фронт ", ще има близки разултати с центристката " Република, напред! " на президента Еманюел Макрон.

Ако националистите посредством Марин Льо Пен завоюват на 26 май, то това ще има съществени последствия за нашите финанси, ще има съществени последствия за стабилността на еврото, сподели Льо Мер през днешния ден по телевизия Бе Еф Ем.

Това ще бъде съществено за цялата стопанска система и за всички промишлени политики, които сме почнали, сподели министърът.

Страните в една " нежна " еврозона би трябвало да вземат спомагателни ограничения в обединяванията на банковите и финансови пазари.

Тези решения са сложни за взимане. Ако обаче не ги вземем, еврото може да бъде застрашено, добави министърът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР