По-запознатите от вас аудиофили най-вероятно са чували за култовата марка

...
По-запознатите от вас аудиофили най-вероятно са чували за култовата марка
Коментари Харесай

Аудио специалистите Bowers&Wilkins официално стъпиха в България

По-запознатите от вас аудиофили най-вероятно са чували за паметната марка Bowers&Wilkins. Тази британска компания с 52-годишна история е учредена от двама запалянковци – Джон Бауърс и Рей Уилкинс. Те започват своя бизнес с озвучителни тела незабавно след Втората международна война и поредно усъвършенстват своите артикули в магазина си в Уортинг, който съществува и до през днешния ден. Откриването на център за развойна активност през 1980 година незабавно дава резултати под формата на паметни артикули като известната серия монитори 801 и по-късно Nautilus, както и доста известния безжичен представител Zeppelin.

 Аудио експертите Bowers&Wilkins публично стъпиха в България
И до през днешния ден компанията следва традициите на своите създатели като продължава поредно да развива неповторимите си концепции. Озвучителните тела на Bowers&Wilkins се употребяват в доста звукозаписни студия по света, в това число в паметното Abbey Road на Beattles, където онлайн се записва и доста кино музика, в това число Lord of the Rings.

 Аудио експертите Bowers&Wilkins публично стъпиха в България
Когато вземем поради горните редове излиза наяве, че за всички почитатели на положителния тон, новината за формалното стъпване на компанията на българския пазар, е извънредно радостна. Bowers&Wilkins ще предлага всички настоящи артикули посредством партньорства с вериги за техника и профилирани компании за озвучаване. Почитателите на качествения тон ще могат да видят и чуят огромна част от настоящите модели на марката в шоурумите от дилърската мрежа, както и да получат гаранционна и извънгаранционна поддръжка от формалното посланичество.

Моделите
Актуалната гама от Hi-Fi озвучителни тела стартира със серия 600, чието 6-то потомство включва компактни тонколони за слагане върху мебели и независимо стоящи модели, с цени от 529 лева с Данък добавена стойност за брой . Моделите от серия 700 прибавят по-качествени високочестотни представители отвън главния корпус и усъвършенствана структура на тялото, а върховата линия 800 Diamond предлага извънреден тон, реализиран с неповторима форма на тонколоната, представител Continuum и покрита с диамантени частици мембрана на високочестотния представител.
Потребителите получават обща идея за реализиране на първокласен тон в трите серии, която е еволюционно развита в по-високия клас модели с по-усъвършенствани материали и дизайн на представителите.

 Аудио експертите Bowers&Wilkins публично стъпиха в България
Наред с моделите за слушане на музика Bowers&Wilkins предлага и системи за домашно кино, част от които е и неповторимият събуфер PV1D с двойна мембрана и плътно, извито алуминиево тяло, усъвършенствано за най-малко трептения и изкривявания.

Портфолиото на Bowers&Wilkins бе показано за първи път на особено премиерно събитие в новия извънреден търговско-сервизен комплекс на Volvo в София, на ул. Околовръстен път 483, на което имахме опция да присъстваме. Можете да наблюдавате и формалната част от представянето на марката на идващото видео.

" Поставихме началото на сполучливото наличие на тази именита британска марка в България и всички имаме вяра, че нейните артикули ще продължат да вълнуват и радват все по-многобройните ѝ почитатели " – сподели Ива Владиславова, представител на марката за България. " В страната ни аудиофилите са защита публика и ние се радваме, че към този момент можем да им предложим качеството на Bowers&Wilkins " – добави тя.

Нови пазарни сегменти
Нова посока за развиване на портфолиото са слушалките с интензивно шумопотискане PX, както и безжичната платформа Formation, в която са вложени напъните на над 100 опитни инженери в продължение на 3 години. Formation е идея за целия дом, която предлага първокачествен безжичен тон под формата на разнообразни видове тела: стерео тонколони, саундбар, портативния представител Wedge, които са съвършено синхронизирани между тях и могат да стриймват музика от смарт устройства или онлайн услуги в разнообразни пространства.

 Аудио експертите Bowers&Wilkins публично стъпиха в България
Повече информация може да намерите на: www.bowerswilkins.com
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР