По записи от камери в парламента Столичната здравна инспекция ще

...
По записи от камери в парламента Столичната здравна инспекция ще
Коментари Харесай

Депутатите-нарушители без маски ще бъдат установени по записи от камери

По записи от камери в Народното събрание Столичната здравна ревизия ще открива кои депутати са били в залата без маски.

Народните представители се събраха през днешния ден за първи път през днешния ден, откакто беше върнато условието за защитни маски на всички закрити публични места. Нарушители не липсваха.
Въпреки глобите: Депутати без маски в Народно събрание (СНИМКИ) Средата в Народното събрание е рискова и това съм го казвал доста пъти, акцентира здравният министър
Докато председателстващият се обръщаше към сътрудниците си с апел да проявят съвест и дисциплинираност, Валери Сименов си сложи маска на лицет.

Заседанието продължи единствено 50 минути, само че в пленарната зала някои депутати останаха без отбрана или краткотрайно смъкнаха маски си.

Директорът на РЗИ-София сподели по телефона пред bTV, че ще санкции всички извършители. По думите му към този момент тече търсене на лицата, а констативният протокол за наказванията е подготвен. Санкцията е в размер на 300 лева

В този размер бяха санкционирани министър председателят и публицистите, които отразяваха визитата му в Рилския манастир, защото влязоха в църквата без маски.
Без маска в Рилския манастир: Глобиха с 300 лева Бойко Борисов Ще бъдат глобени и членовете на екипа му и публицистите, влезнали в закритото пространство без защитни средства
РЗИ наложи наказания и на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, тъй като по време на политически прояви не са спазили обществена отдалеченост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР