По закон Служба Военно разузнаване“ не разработва български граждани в

...
По закон Служба Военно разузнаване“ не разработва български граждани в
Коментари Харесай

Военното разузнаване: Не разработваме български граждани в смисъла, който влага генерал Атанас Атанасов

По закон Служба „ Военно разузнаване “ не създава български жители в смисъла, който влага в свое изявление Атанас Атанасов, който твърди, че е разработван от военното разузнаване. Това декларират от.
Най-вероятно съответното изказване е подбудено от сигнала, който Служба „ Военно разузнаване “ подаде до способените органи по отношение на хипотетичен опит на външни лица за склоняване на чиновници на българското военно разузнаване към закононарушения по смисъла на Наказателния кодекс за реализиране на нерегламентиран достъп до класифицирана информация.

За следващ път се прави опит за уронване на престижа на българското военно разузнаване и накърняване на достолепието и безспорния професионализъм на всички чиновници, изпълняващи дилемите си в комплицираната среда за сигурност, декларират още от службата.

По-рано през днешния ден Атанасов разгласи в ефира на Българска национална телевизия, че е станал обект на разработка поради събитието, че точно той най-вече упорствал да бъде извършена промяна в службите.

" Аз бях този, който най-вече настоявах да има промени в службите, предлагах съответни механизми по какъв начин това да се случи. И знаете ли какво получих отсреща - разработка от военното разузнаване против мен. Тази остаряла история, когато някой изиска промени в службите да стартират да го проверяват ", разяснява генералът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР