По всичко личи, че след скандалите с бившата си съпруга

...
По всичко личи, че след скандалите с бившата си съпруга
Коментари Харесай

Има ли нова жена до Джони Деп

По всичко проличава, че след свадите с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд и правосъдната борба, се задават и по-хубави дни за Джони Деп. Говори се, че холивудският артист се среща със звездата от сериала Made in Chelsea Софи Херман и е сантиментално обвързван с нея.
 Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клюка против таблоида
Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е страшилище

Кой е бил насилникът във връзката им

Освен че взе участие в Made In Chelsea, Софи е фешън дизайнер и модел. Също по този начин е много авторитетна в Instagram.

През годините Софи е имала връзка с различен артист от Made in Chelsea - Фредрик Ферие, само че сега с него са просто положителни другари.

on Jun 22, 2020 at 4:04am PDT

57-годишният Джони Деп среща 33-годишната германка в швейцарския хотел The Corinthia в Лондон. Германската преса оповестява, че Софи е оставила телефонния си номер на лист хартия и го е плъзнала сред струните на китарата му, след което двойката е говорила доста по телефона, написа Daily Mail.

on Sep 2, 2020 at 4:32am PDT

За Софи знаем също, че е проектирала приказна сбирка от рокли за Октоберфест, който апропо посещава всяка година. Явно тя е дама с доста гении.

on Jul 21, 2020 at 10:53am PDT

Какво търси Софи в един мъж? Пред Grazia тя споделя, че не е единствено добър външен тип. Софи търси добър диалог, тъй като " нито едно красиво лице не може да избави сакат диалог ".

Напълно сме съгласни. А Джони е всичко друго, само че не и отегчителен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР