По всичко личи, че шестата книга от поредицата Игра на

...
По всичко личи, че шестата книга от поредицата Игра на
Коментари Харесай

Джордж Мартин се затруднява със следващата книга от Игра на тронове

По всичко проличава, че шестата книга от поредицата " Игра на тронове " - " Ветровете на зимата ", няма скоро да се появи на книжния пазар. Авторът Джордж Мартин призна, че изпитва съществени усложнения с написването ѝ.
" Мъча се с нея от няколко години. Тя не е един разказ, а най-малко дузина - всеки с друг протагонист, с разнообразни поддръжащи персонажи, антагонисти, съдружници и любовници към тях. Всички техни истории се преплитат дружно по извънредно комплициран метод. Затова и писането е огромно предизвикателство ", показа Мартин пред The Guardian.
Междувременно 70-годишният публицист написа и антология за своя фиктивен свят. Тя се назовава " Огън и кръв " и ще се появи на пазара по-късно този месец.
" Следваща е " Ветровете на зимата ", а след това ще забележим. Дали ще стартира последната част на " Игра на тронове " - " Мечта за пролет ", или пък продължение на " Огън и кръв ", към момента не съм решил. Но това е прекомерно надалеч във времето ", добави Мартин.
Изключително известният сериал по поредицата на създателя се отклони от книгите му в последния сезон, въпреки самият той да продължава да има пръст в сюжетите. Мартин признава, че триумфът на сериала го е сложил под огромно напрежение.
" Всеки път, когато седна да пиша, се тормозя, че би трябвало да основа нещо велико, а това е огромен товар. От друга страна, щом един път стартира, се топвам в оня свят. Но от време на време е мъчно да изпаднеш в това близо до транса положение ", сподели още той.
Последният сезон на " Игра на тронове " ще се излъчи през 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР