По всичко личи, че работата по екшъна от първо лице

...
По всичко личи, че работата по екшъна от първо лице
Коментари Харесай

По-реалистично разпарчетосване на враговете в Quake Champions



По всичко проличава, че работата по екшъна от първо лице на id Software, Quake Champions, кипи неуморно. Например в играта ще бъде прибавен режим, който изключва специфичните умения на първенците, т.е. тя ще е по-близо до по-старите представители от поредицата. Радост за много остарели почитатели!

Друго скорошно нововъведние е така наречен Instagib режим. В него всеки състезател е въоръжен с рейлгън и отстрани съперниците си единствено с един изстрел...

Прочетете още: Дали Quake Champions ще възроди жанра на аркадните екшъни?

Преди дни пък от компанията оповестиха, че “скоро” ще можете и да разпарчетосвате доста по-реалистично враговете си. За задачата моделът на всеки първенец е разграничен на многочислени елементи, които се разлитат в разнообразни направления, или пък остават дружно, според от употребяваното оръжие.

Във видеото по-долу можете да видите проява на новата система. Интересен въпрос е дали всичките хвърчащи пръсти и други елементи ще е отразят на продуктивността. От id Software не споделят по кое време ще забележим нововъведението от първо лице.

Take a peek into the development of Quake Champions " new Gore System coming soon! #gore #quake pic.twitter.com/mAUOfiwec6
— Quake Champions (@Quake) 4 май 2018 г.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР