По всичко личи, че отношенията между бившите съпрузи Йозджан Дениз

...
По всичко личи, че отношенията между бившите съпрузи Йозджан Дениз
Коментари Харесай

Йозджан Дениз с дело срещу бившата си: Хранила детето им с чипс и дъвки, боядисала му косата в жълто

По всичко проличава, че връзките сред някогашните съпрузи Йозджан Дениз и Фейза Актан могат да конкурират всички заплетени връзки от сериалите, в които артистът се е снимал. 

Виж още: Внимание: Опасен Ретрограден Меркурий до 21 февруари! Какво ни носи интервалът този път?

Както към този момент ви разказвахме, след развода Йозджан Дениз по този начин и не съумя да си върне контрола над къщата, която по решение на съда остана негова. Просто Фейза отхвърли да се изнесе от нея. От тогава минаха месеци, само че Фейза, която взе един от парцелите на брачна половинка си, продължи да живее във въпросната къща. Е, в този момент някогашният ѝ брачен партньор я съди поради това. Освен че желае да си върне и на практика собствеността над парцела, Йозджан желае да му бъдат изплатени 5000 лири обезщетение. 

Виж още: Григор Димитров най-сетне проговори за връзката си с Лолита: " Всички желаят да знаят пикантното "

Междувременно сестрата на Йозджан също се включи в абсурда. В изявление за Хюриет тя разкри, че въпросната вила е цялостна с мръсни чаши от кафе, алкохол, фасове. Част от парцела даже бил опожарен поради забравена печка. По думите на сестрата на артиста Фейза е неприятна майка. Така да вземем за пример била боядисала косата на детенцето им в жълт цвят. Хранила го само с бисквити, чипс, шоколад и дъвки. 

Виж още: 9 месеца без Милен Цветков: обичаната му жена и Дани Петканов със сърцераздирателни думи

Разбира се Фейза не ѝ остана длъжна. В изказване тя твърди, че детето ѝ е в съвършено здраве и това е доказано от доктор. По думите ѝ фамилията на някогашния ѝ мъж просто желае да вземе правата за настойничество над детето. Нещо повече - даже съобщи, че когато била бременна, Йозджан я е заплашвал с побой и даже е насочвал револвер против нея. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР