По всичко личи, че официалният анонс на смартфона Meizu Pro

...
По всичко личи, че официалният анонс на смартфона Meizu Pro
Коментари Харесай

Флагманът Meizu Pro 15 Plus може да шокира всички със своя хардуер

По всичко проличава, че формалният анонс на смарт телефона Meizu Pro 15 Plus ще бъде в самото начало на 2018 година, тъй като с всеки минал ден в уеб-пространството се появява от ден на ден информация за този телефон.
В китайската обществена мрежа Weibo се появи фотография, разкриваща техническото съоръжение на смарт телефона.



Последно време флагманите на Meizu доста не се харесват на потребителите, тъй като употребяват процесори на MediaTek, от които мнозина за недоволни. Наложи се мнението и че камерите са прекомерно посредствени. Но съгласно оповестената през днешния ден информация, хардуерът на Meizu Pro 15 Plus може да шокира своите почитатели.



Според новите данни, Meizu Pro 15 Plus ще бъде оборудван с 5,7-инчов безрамков AMOLED екран с резолюция 2880х1440 пиксела (Quad HD+). Устройството ще се базира на новия процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz и ще разполага с 6 или 8 GB оперативна памет вид LPDDR4 и 128 или 256 GB UFS 2.1 флаш-диск. Ще има USB Type-C порт и 4000 mAh батерия със супер бързото зареждане mCharge (33 W). Предната камера употребява фотосензора Sony IMX400 и се употребява профилиран Hi-Fi Pro чип за доста високо качество на видеото.



Устройството ще се продава с конфигурираната операционна система Meizu Pro 15 Plus с фирмения потребителски интерфейс Flyme OS. Производителят има намерение да интегрира и ИИ OneMind 2.0.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР