По всичко личи, че Левски няма да има нов треньор

...
По всичко личи, че Левски няма да има нов треньор
Коментари Харесай

Сале Янкович пак отряза Левски

По всичко проличава, че Левски няма да има нов треньор до първия мач с Ботев, който е тази събота от 20,45 часа. Очакваше се през днешния ден "сините " да стигнат до единодушие със сърбина Сале Янкович, само че както и предишното лято, пътищата на експерта и клуба от "Герена " се разминаха.

Причината за момента не е ясна, само че Янкович е този, който е отказал предлагането на Спас Русев, разбра ТОПСПОРТ. Сделката пропада, тъй че търсенето продължава.

Мажоритарният акционер държи клубът още веднъж да бъде поверен на чужденец. Български треньор е проект "Б ", а единственото име, което попада в листата е това на Ясен Петров, само че с него диалози не са водени. Емил Велев изобщо не предстои на разискване, както твърдяха някои сътрудници.

Най-желанията вид е бил Славолюб Муслин, само че индивидът, който класира Сърбия за Мондиал 2018, няма по какъв начин да пристигна на "Герена ", защото Левски не може да си го разреши от финансова позиция.

В същото време съгласно доказана информация на нашата медия, на Спас Русев е препоръчан някогашният народен селекционер на Австрия Марсел Колер, който сега е без работа.

Междувременно стана ясно, че за дуела от първия кръг в Първа лига, за който сините ще се изправят против Ботев Пловдив, Левски ще бъде воден от Георги Тодоров и Тодор Симов.

Почти несъмнено двамата ще са отпред на отбора на стадиона в Коматево, като ще се играе дуелът на 21 юли от 20:45 часа.

Двамата ще изведат отбора и за тренировката довечера от 18:00 часа. Валентин Захариев води заниманието с вратарите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР